Fredags hilsen fra Pastor’n

Fredagshilsen til Ebeneser!


Jesus sier til Paulus i Apg 26, 18 at:”du skal åpne deres øyne så de kan vende seg fra mørke til lys og fra Satans makt til Gud, for at de skal få syndenes forlatelse og arvedel blant dem som er helliget ved troen på meg.”
Det finnes en mengde mennesker som lever i åndelig mørke, borte fra Gud, og Gud vil at øynene deres skal bli åpnet. Forkynnelsen av HELE evangeliet om Jesus var det som åpnet øynene mine så jeg omvendte meg.Jesus vil at hvert menneske skal få en innbydelse til å vende om. Han vil hjelpe hvert menneske til å komme fra mørke til lys. Min bønn er: Herre, hjelposs på Ebeneser til å åpne øynene på mennesker omkring oss så ditt lys kan stråle inn i deres liv. I Jesu navn. Amen

Oppdag mer fra DFEF Ebeneser, Verdalen

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese