Fredags hilsen fra Pastor’n

Fredagshilsen til Ebeneser:


Aldri glem at Herren er med deg!!!
Jeg fikk et ord til min svigersønn denne uken og fikk for egen del ordet bekreftet i en hilsen fra en søster på Sele.

“Frykt ikke, for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud. Jeg styrker deg, ja, jeg hjelper deg…” Jes 41,10
Så la derfor Gud gjennom sitt ord få tale til deg i dag!
Det er situasjoner der frykten griper vilt om seg. Hvordan skal det gå? Hvilken vei skal jeg gå? Gjør jeg rett? Frykten forblinder oss.

Derfor er det så herlig når Den Hellige Ånd, midt i kaotiske forhold, visker Guds ord i ditt indre:”Jeg er med deg”. Et eneste ord fra Himmelen sprer tåken og jager bort tvilen. Har du glemt at Han er din Gud? Så hør ordet; “Frykt ikke lengre for jeg er med deg. Det som er vanskelig, skal jeg hjelpe deg med. Og når du bli trett, skal jeg styrke deg. Og hvis du holder på å sige i sammen, skal jeg holde deg oppe med Min høyre hånd. Frykten kommer av at du glemmer at jeg er her ved din side. Frykt ikke lengre. Stol på meg. Vær trygg, sier Herren”

AMEN

Oppdag mer fra DFEF Ebeneser, Verdalen

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese